Eli Landsem

Småtrolluka Pluss

Et ekstra tilbud under Småtrolluka 2015

Småtrolluka presenterer i år et nytt og særskilt tilbud for noen av de ivrigste og mest motiverte blant de eldre deltakerne, og vi er glade for å tilby Småtrolluka PLUSS til disse. Dette vil være et særlig spisset og tilrettelagt treningstilbud for spillere som har gode basisferdigheter på plass, og som ønsker litt ekstra i treningsarbeidet. Der vil du få kyndig veiledning på feltet og i teori. Godt utdanna trenere med Eli Landsem og Gunnar Halle i spissen er ansvarlige for øktene, og det vil bli gitt innføringer i fotballens krav og utfordringer. Tilbudet gjelder for aldersgruppen 14-16 år jenter og gutter.

 

Eli Landsem er ansvarlig for det fotballfaglige innholdet. Hun og Gunnar Halle har begge tatt den høyeste trenerutdanning i Europa; UEFA pro licence. Begge har trent og spilt på landslag og klubblag på nasjonalt toppnivå. Gunnar har i tillegg 12 år bak seg som proffspiller i England. Han er i dag landslagstrener for G15/16.

Det fysiske/medisinske ansvaret har Gunnvor Halmøy. Hun er fysioterapeut og fagkonsulent innen motorikk i Olympiatoppen Midt-Norge, og har tidligere vært fysioterapeut for fotballaget IK Start.

Nils Arne Eggen er vår mest meriterte fotballtrener gjennom tidene med alle sine triumfer med Rosenborg BK både nasjonalt og internasjonalt. Han har dessuten vært landslagstrener for Norge. Vi er derfor svært glade for at også han vil være tilstede sammen med spillerne en dag under Småtrolluka. I tillegg har RBK og herrelandslaget lovet å delta med representanter fra trenerapparatet/sportslig ledelse.

Som deltager på Småtrolluka Pluss får du dessuten:

•           2 treningsøkter daglig med god intensitetsstyring, samtidig med øktene til vanlig Småtrolluka

•           Teori mellom øktene

•           Basistrening/fysisk trening

•           Teknisk/taktisk trening

•           Ekstra utstyrspakke

•           Egen kvalifisering til Mesterens Mester

 

Tilbudet gjelder for aldersgruppen 14-16 år jenter og gutter.

Priser og påmelding;

Påmelding skjer på våre hjemmesider www.smatrolluka.no

Deltakeravgift:            Med mat og overnatting           kr. 3.500,- pr.pers

                                   Uten mat og overnatting          kr. 2.500,- pr.pers

For de som allerede er påmeldt Småtrolluka og ønsker å skifte over til pluss, kan gjøre det ved å betale ett tillegg på kr 1000,-.

Ved spørsmål kan følgende kontaktes;

Yngve Bakken              yngve@smatrolluka.no            909 40 514

Eli Landsem                 eli@smatrolluka.no                  406 07 040