Gine M.K.

Invitasjon til Småtrolluka 2018

Småtrolluka ble etablert av Eli Landsem i 1984 for å fremme jentefotballen, og er blitt en av landets eldste idrettskoler. Den utviklet seg raskt til å bli en aktivitetsuke for både jenter og gutter. De siste åra har deltakerantallet ligget rundt 250

Småtrolluka skiller seg ut fra andre fotballskoler. Småtrolluka er en unik aktivitetsuke der deltakerne i tillegg til to fotballøkter per dag har tilbud om aktivitet midt på dagen og alle kvelder. I tillegg er Småtrolluka et kompakt arrangement med base for administrasjon, mat og overnatting ved Rindal skole. Her ligger også Rindalshuset med kino og idrettshall, samt Rindalshallen som er en innendørs kunstgressbane. 200m mot sør ligger Trollbanen som er i sentrum for den sportslige aktiviteten. 200m øst ligger idylliske Igltjønna, en yndet badeplass som er veldig populær for deltakerne på Småtrolluka. Fotballgolf og Triatlon blir arrangert ved Igltjønna.

I 2018 er det 34 år siden Småtrolluka ble arrangert for første gang, og Rindal IL har igjen gleden av å invitere til:

Småtrolluka Tine fotballskole

for aldersgruppe 6-15 år som arrangeres i uke 28, fra 9. til 13. juli.  Småtrolluka vil også i år bli arrangert på tradisjonell vis i Rindal. En aktiv uke med to fotballøkter på Trollbanen hver dag. Mesternes Mester midt på dagen. Kveldsaktiviteter som fotballgolf, triatlon, discotek, kino. Turdag. Fotballturnering og finaler i Mesternes Mester på fredag. Vi har fokus på høy instruktørtetthet slik at alle får god sportslig og sosial oppfølging.

Småtrolluka PLUSS

For de som vil litt mer tilbyr vi i år også Småtrolluka PLUSS for de eldste. Der vil du få kyndig veiledning på feltet og i teori. Godt utdanna trenere med Eli Landsem i spissen holder tak i øktene. En innføring i fotballens krav og konsekvenser. Tilbudet gjelder for aldersgruppen 13-17 år (2001-2005) jenter og gutter.

Småtrolluka Pluss har utviklet seg til å bli et arrangement med veldig høy kvalitet. Skreddersydd for unge spillere som har et bevisst forhold til fotballen. Spesielt egnet for nivået under kretslagsnivå, og her har man mulighet til å bli sett av trenere med høy kvalitet. G15-16 landslagstrener Gunnar Halle har blitt en fast bidragsyter. Kvaliteten i 2017 var meget høy både på trenersiden og med fokuserte deltakere. Vi lover å ta det enda et hakk videre i 2018.

Friluftsskolen Småtrolluka iTrollheimen (27.-30. Juni)

Friluftsskolen Småtrolluka iTrollheimen setter fokuset på å få deltagerne til å lære seg å være ute, hva og hvordan man pakker sekk, etablering av leir med lavvo og telt og aktiviteter innen friluftsliv. Deltagerne vil være med på en liten ekspedisjon over fire dager der vi beveger oss mot ulike mål. I år er det Friluftssklen Småtrolluka iTrollheimen, oppdrag Folddal. Det blir start nede ved Åmot i Øvre Surnadal og siste post vil være i området Gråsjøen/Gråhaugen. Deltagerne som deltar under årets ekspedisjon får oppleve, juvvandring, bading i Trollenes badeland, fisking, kanopadling, garnsetting, overnatting i lavvo/telt, kveldsaktiviteter og ikke minst lære om natur og friluftsliv mens vi vandrer mot målet. Mer detaljert rutebeskrivelse og opplegg kommer etter hvert. iTrollheimen vil i år som tidligere være campledere.

Familier i krevende økonomisk situasjon kan søke om redusert eller gratis deltageravgift. Søknad sendes mattis@stikkut.no

Velkommen til årets eventyr iTrollheimen!

Påmelding 2018

Vi har nå åpnet for påmelding! Nytt av året er at vi har skiftet til nytt påmeldingsystem, derfor må alle som melder seg på betale med kort eller benytte Vipps for at påmeldingen skal bli registrert.

Påmelding her!

Småtrolluka Tine Fotballskole

Småtrolluka PLUSS

Friluftsskolen Småtrolluka iTrollheimen